Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca en es

Agrícola Ulldemolins

Home / Cellers / Agrícola Ulldemolins

Agrícola Ulldemolins

El celler-cooperativa es troba situat al municipi d’Ulldemolins, a la zona nord de la comarca del Priorat. Tot i que es va fundar l’any 1954, embotellen vi des de l’any 2003.  Pertanyen a la DO Montsant i els seus vins es comercialitzen sota la marca “Vins del Silenci”, topònim de la vall on es troben la major part de les vinyes dels socis, entre el Parc Natural de Montsant i la Serra de la Llena.

La seva filosofia és transmetre la identitat del nostre territori i oferir un producte de qualitat. Tenen un projecte engrescador que vol posar en valor una zona de producció en base del terrer, afavorit  per l’alçada en qué es troben les vinyes i el microclima de la zona, i de les varietats autòctones com la Garnatxa negra, la Garnatxa blanca i el Macabeu.

Tot el raïm que elaboren pertany als socis productors. Les seves vinyes estan plantades en terrenys pobres de pedrenyera, llicorella i calcària amb molta pedra i poc treballats. Això implica que els ceps donen unes produccions molt baixes aconseguint més concentració, potència aromàtica i color.

Els seus vins volen transmetre l’essència d’un terrer, d’un poble, en definitiva, la seva identitat.

Adreça

C/ Saltadora, 17, 43363, Ulldemolins

Telèfon

977 56 16 13 / 977 56 16 40
01-Cooperativa Agricola Ulldemolins.jpg

Articles Relacionats