Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca

LA DO MONTSANT AMB EL FESTIVAL TERRER

LA DO MONTSANT AMB EL FESTIVAL TERRER

10 octubre, 2019

El proper dissabte 19 d’octubre la Denominació d’Origen Montsant i el Festival Terrer sumen esforços per portar fins a Marçà una de les jornades fortes d’aquesta tercera edició del festival: els concerts d’El Petit de Cal Eril i Espaldamaceta.

El programa doble arrencarà a les 20h a La Sala, i els assistents, a més de gaudir de les actuacions de les dues formacions, podran maridar-les amb els vins Montsant que trobaran a la barra de vins que la DO instal·larà per a l’ocasió.

El Festival Terrer és una proposta cultural on la música és la principal protagonista, però buscant sempre harmonies amb el paisatge, l’arquitectura i el vi del territori. El festival arriba a la seva tercera edició amb una implicació encara més gran amb el territori i consolidant a poc a poc un projecte de comarca que vol contribuir a posar el Priorat a l’escena cultural catalana.

Pel que fa als artistes que conformen el programa d’aquesta jornada, El Petit de Cal Eril presentarà el seu nou disc, Energia Fosca. Un disc que neix per acabar de donar forma al cicle de creixement d’un grup que defensa el seu projecte amb la màxima tenacitat i sense parar d’actuar en directe.

Per la seva banda, Espaldamaceta presentarà Millor que mai, el setè disc de José Juan González, l’ànima del grup, que després de dos anys en silenci torna amb aquest treball, íntegrament en català i amb cançons més curtes i concises que fugen dels tempos baixos i el caràcter trist de treballs anteriors.

Articles Relacionats