Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca

L’HOTEL SOFIA DE BARCELONA ACOLLIRÀ ELS VINS DE LA DO MONTSANT EN EL MARC D’HOTELS AMB DO

L’HOTEL SOFIA DE BARCELONA ACOLLIRÀ ELS VINS DE LA DO MONTSANT EN EL MARC D’HOTELS AMB DO

10 setembre, 2019

Del 16 al 22 de setembre, Barcelona acollirà una nova edició d’Hotels amb DO, el cicle que omple de vins de les diferents denominacions d’origen catalanes espais emblemàtics dels hotels de Barcelona. La iniciativa, posada en marxa per l’INCAVI i el Gremi d’Hotels de Barcelona, arriba enguany a la vuitena edició amb l’objectiu de continuar promocionant el vi català amb DO.

Els vins de la Denominació d’Origen Montsant participen un any més, i seran presents a l’Hotel Sofia (Plaça de Pius XII, 4) els dies 17 (dimarts) i 19 (dijous) a partir de les 19h. L’espai escollit és el restaurant IMPAR, un espai singular amb mobles de disseny i un ambient dinàmic i cosmopolita que compta també amb una espectacular terrassa exterior.

A les dues sessions es podran tastar 6 referències de la DO Montsant, en tastos guiats que permetran als assistents conèixer més a fons els projectes de zonificació de la DO així com les característiques de les seves varietats més emblemàtiques, les garnatxes i les carinyenes.

Articles Relacionats