Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca en es

Celler Masroig

Home / Cellers / Celler Masroig

Celler Masroig

Amb més de 100 anys d’història, Celler Masroig manté l’essència i la personalitat del primer dia i l’acompanya amb els coneixements i la innovació del present. Fundat l’any 1917 és actualment un dels referents de la Denominació d’Origen Montsant.

El seu objectiu és elaborar un bon producte sense deixar al marge el respecte per la tradició i mostrar el caràcter propi que el defineix. Treballen amb persistència i convicció sobre l’argila vermella per transmetre els valors sobre els quals es basa la personalitat del celler. Aquest sòl, predominant a la seva zona, influeix en la qualitat del raïm. La llum reflectida per la terra vermella sobre els raïms contribueix de manera efectiva en el procés de maduració del fruit.

La garnatxa i la carinyena són les varietats de raïm autòctones de la zona. Encara que les dues són protagonistes del seu territori, en Celler Masroig entenen la carinyena com la base dels seus vins. A la carinyena els anys li senten bé, i com més gran es fa, més esperit l’acompanya. A mesura que envelleix, comprèn que ser ambiciós és de joves, i amb la saviesa aprèn a concentrar-se millor en els petits detalls. I és que el que és bo, es fa esperar.

La voluntat de l’equip del Celler Masroig és compartir aquestes sensacions que els fan sentir tan plens i compromesos amb el territori, amb qui sempre han establert un vincle emocional que es reflecteix en la feina feta.

Adreça

C/ Passeig de l'arbre, 3, 43736, El Masroig

Telèfon

977825026

Articles Relacionats