Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca en es

Celler Laurona

Home / Cellers / Celler Laurona

Celler Laurona

Sota l’Imperi Romà, els vins de Laurona eren valorats per la seva qualitat i l’elegància. Van ser apreciats per Plini el Vell, historiador i naturalista romà del segle primer.

La filosofia Celler Laurona és honrar contínuament els orígens i la història de la viticultura tradicional i la vinificació en aquesta regió.

Celler Laurona està situat als afores de Falset. Nascut de la passió de René Barbier per la regió i el seu terroir únic, el Celler Laurona es va fundar el 1999 a Falset, Tarragona, i es va convertir en un dels primers cellers privats del Montsant.

Actualment el celler pertany a família Fischer, amants del bon vi i el territori, i bons coneixedors del vi, ja que tant en la seva trajectòria professional com personal han treballat amb vins d’alta gamma de diferents països en el món de la distribució a Suïssa des de principis de la dècada dels anys 70, aportant experiència i coneixements al llarg del procés.

La vinya es troba en magnífiques parcel·les situades als peus de l’impressionant massís del Montsant. Amb la idea de produir vins que reflecteixin millor les característiques del territori i tradicions regionals, Celler Laurona conrea principalment garnatxa i carinyena, varietats locals i tradicionals per vins de guarda, combinant la complexitat d’aquestes vinyes amb una subtil dosi de syrah i cabernet sauvignon.

Adreça

Ctra. Bellmunt, s/n Sort dels Capellans Pol. 21, 43730, Falset

Telèfon

977831712 - 627449643

Articles Relacionats