Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca es

LA DO MONTSANT REP AQUESTA SETMANA UN GRUP D’IMPORTADORS AMERICANS

LA DO MONTSANT REP AQUESTA SETMANA UN GRUP D’IMPORTADORS AMERICANS

14 maig, 2019

Aquest proper cap de setmana arrenca una nova missió inversa de la DO Montsant, en aquesta ocasió amb un grup d’importadors dels Estats Units. L’agenda dels visitants, que arribaran a Falset dissabte 18, s’iniciarà amb un dinar i seminari introductori sobre la DO Montsant, amb tast introductori de garnatxes i carinyenes, les varietats més representatives de la DO.

Diumenge començaran els tours pel territori per conèixer de primera mà la diversitat paisatgística i cultural de la comarca, amb tastos de microvinificacions sobre el terreny per aprofundir en el coneixement de la DO Montsant i les seves particularitats, com ara els diferents sòls que es poden trobar a les 6 zones que conformen la DO i que han donat pas als estudis de zonificació i caracterització de les seves garnatxes i carinyenes.

Dilluns serà el torn dels cellers, amb un showroom on s’establiran reunions de 20 minuts de cada celler participant amb els diferents importadors visitants per garantir així la fluïdesa en les entrevistes i el contacte de tothom amb el grup. Ja dimarts, els importadors podran visitar les instal·lacions d’alguns dels cellers que s’emparen sota la DO Montsant per aprofundir una mica més en el seu coneixement i visió global de la Denominació d’Origen Montsant.

Amb la realització periòdica d’aquestes missions inverses, la DO Montsant segueix treballant la seva difusió en el mercat exterior, aprofundint més en els vins Montsant a través del territori. Conèixer els estudis i els treballs de la DO, i establir contacte directe amb els cellers, són les claus fonamentals d’aquestes accions de promoció internacional. I és que l’exportació representa el 45% de les vendes de la DO Montsant segons dades corresponents a l’any 2017. En el rànquing de països, USA és el primer país per volum d’exportació de vins Montsant amb una mitjana de gairebé 500.000 ampolles l’any 2017.

Articles Relacionats