Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca es

Festa dels 100 anys de la Cooperativa Falset Marçà

fotofesta.JPG

Festa dels 100 anys de la Cooperativa Falset Marçà

20 desembre, 2012

Amb motiu dels 100 anys de la Cooperativa Falset Marçà, s’ha organitzat pel proper dissabte 22 de desembre una festa social amb tots els socis i sòcies i amics de la Cooperativa per tal de celebrar plegats el segle de vida.

Amb motiu dels 100 anys de la Cooperativa Falset Marçà, s’ha organitzat pel proper dissabte 22 de desembre una festa social amb tots els socis i sòcies i amics de la Cooperativa per tal de celebrar plegats el segle de vida.

L’acte començarà a les 20h a l’agrobotiga de Marçà on el soci de més edat, Joaquim Pellejà, descobrirà una placa en record de tots els homes i dones que han fet possible el projecte cooperatiu. Tot seguit, al local polivalent de Marçà, tindran lloc els parlaments. A continuació se servirà un sopar-aperitiu per a tots els assistents. Els socis i sòcies tenen entrada gratuïta i els acompanyants han de pagar un preu simbòlic de 3 euros.

El plat fort de la nit serà la presentació del videoclip commemoratiu dels 100 anys en el qual hi han participat més de 150 persones. El videoclip porta per nom “Les rondes del vi” i compta amb la participació del cantautor Jaume Arnella, Creu de Sant Jordi. El fil conductor de totes les escenes són les rondes, de les quals es manté la música original però se n’ha canviat el text per adaptar la lletra al centenari. La filmació ha tingut lloc en diferents escenaris de Marçà i Falset vinculats amb la història del celler. A partir de diumenge es podrà consultar al canal de Youtube de la Cooperativa.

Els grups de música que s’han avingut a participar voluntàriament en el projecte són les corals dels dos municipis, els grups Marçà Tock, Llunàtics, Soul Machine, Cucos, Espaldamaceta, els músics de la Mulassa, la violinista Marta Cardona, Amat Pellejà, la coral i els alumnes de l’escola Antoni Vilanova i la Banda de Música de Falset. El projecte audiovisual l’ha coordinat el president de la Cooperativa Falset Marçà, Josep Maria Cots, qui ha comptat amb diferents subdireccions per a la preparació dels textos musicats de les rondes del vi: la vessant musical l’ha dirigit Joan Lluís Barceló, Jordi Vaqué la coreografia, filmació i edició a càrrec de Jordi Domènech, Manel Vinuesa i Ramon Masip, i la sonorització a càrrec de Joan Borràs, Albert Cots i Jordi Borja.

Estrena del disc “Marsika, the electronic album”

Després de les rondes, la festa dels 100 anys continuarà amb música en directe. La primera actuació anirà a càrrec de “Marsika the electronic album” de Marc C. Griso, un nou disc de música electrònica que ha apostat pel maridatge amb el vi com a valor afegit. Així, més de 100 ampolles d’Ètim Grenache 2007 de la Cooperativa Falset Marçà s’han etiquetat amb el nom del senzill de l’album “Polar Star” i conviden a un maridatge de sensacions tot escoltant la música.

Seguidament, hi haurà una representació de “batukada” amb els Marçà Toc i un concert en directe de Manos Rock. La nit acabarà amb disco-mòbil i Dj Acid Bab.

En finalitzar l’aperitiu-sopar, l’entrada a la sala polivalent serà lliure per a tothom. Al Facebook de la Cooperativa s’ha creat un esdeveniment amb tota la informació de l’acte social.

Articles Relacionats