Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca es

CONTINUA L’AGENDA INTERNACIONAL DE LA DO MONTSANT: PROWEIN 2019 I MISSIÓ INVERSA DEL JAPÓ

CONTINUA L’AGENDA INTERNACIONAL DE LA DO MONTSANT: PROWEIN 2019 I MISSIÓ INVERSA DEL JAPÓ

14 març, 2019

La Denominació d’Origen Montsant es desplaça per sisè any consecutiu fins a Düsseldorf per participar a ProWein 2019, una de les fires de referència del món del vi, i que enguany se celebra del 17 al 19 de març a la ciutat alemanya.

La DO Montsant comptarà amb un estand propi situat al pavelló Halle 10/G131 on es podran tastar els vins de 7 dels cellers que conformen la DO: Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler Pascona, Cellers Sant Rafel, Cooperativa Falset-Marçà, Orto vins i Vinyes d’En Gabriel.

A més d’aquests 7 cellers que es trobaran a l’estand de la DO Montsant, els visitants podran conèixer les propostes vinícoles de 10 cellers més que comptaran amb un estand propi a ProWein: Acustic Celler, Celler Cal Bessó-Encastell, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler El Masroig, Celles Unió, Coca i Fitó, Cellers can Blau, Estones Vins i Portal del Priorat – Alfredo Arribas.

ProWein és una fira destinada al públic professional de la restauració, l’hostaleria i el comerç. En la passada edició, la fira va comptar amb més de 6.800 expositors de 64 països, i amb l’assistència de gairebé 60.000 professionals provinents de 133 països. Unes xifres que marquen la importància d’aquesta fira alemanya que és ja un punt de trobada imprescindible per a la DO Montsant.

 

Propera missió inversa del Japó a la DO Montsant

Dissabte 23 de març arrenca la segona missió inversa de la temporada per a la DO Montsant. Un grup de professionals japonesos visita la DO per conèixer de primera mà el territori i els projectes vitivinícoles dels cellers que conformen la DO.

Entre les activitats que conformen l’agenda, els participants podran trepitjar el terreny per conèixer el paisatge i la cultura de la zona, al mateix temps que s’endinsen ens els projectes de zonificació i caracterització de Garnatxes i Carinyenes en què es troba immersa la DO Montsant.

Els professionals japonesos tindran també l’ocasió de participar en un showroom on 24 cellers de la DO Montsant els presentaran els seus vins i els explicaran els seus projectes per tal que els visitants puguin fer-se la seva composició de la zona. A més del showroom, on cada celler podrà mantenir contactes amb tots els visitants amb reunions preestablertes per garantir la fluïdesa en les entrevistes, els professionals japonesos podran visitar també les instal·lacions d’alguns dels cellers per aprofundir una mica més en el seu coneixement i visió global de la Denominació d’Origen Montsant.

Articles Relacionats