Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca en es

Celler Serra Major

Home / Cellers / Celler Serra Major

Celler Serra Major

Després d’una llarga tradició familiar en el conreu de les vinyes als dos vessants del Montsant, sent coneixedors de la terra i el clima, l’any 2000 es començà a fer un estudi per reestructurar les antigues vinyes familiars. Es buscà un microclima especial i a la vegada únic, que tingués unes característiques molt diferenciades de la cara sud del Montsant, buscant uns vins que expressessin el caràcter autèntic de la terra.

Sarroges és una partida de terra dintre del terme d’Ulldemolins, a la comarca del Priorat. Una terra de llicorella de color roig, molt pedregosa, situada a 750 metres del nivell del mar, enmig de la Serralada del Montsant i la Serra de la Llena. Aquesta situació li proporciona un microclima únic, on la fruita madura molt lentament, i on es troben unes condicions òptimes pel conreu de la vinya i un gran equilibri amb el medi que les envolta.

Així, havent trobat un lloc especial, l’any 2007 es comencen amb el projecte del celler, un espai petit i adequat per les necessitats de la seva producció, i que es va dotar de maquinària i tecnologia per elaborar un vi de gran qualitat i a l’abast de tothom.

Adreça

C/ Alfons I El Cast s/n, 43363, Ulldemolins

Telèfon

647 986 960
04-Celler Serra Major.jpg

Articles Relacionats