Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca

Celler Gritelles

Home / Cellers / Celler Gritelles

Celler Gritelles

Les serres de les Gritelles i el Montsant formen la vall de Cornudella, un lloc habitat des de temps immemorials. A la vall dominada pels pobles de Siurana i Albarca s’han conreat vinyes des d’abans que els romans exportessin vi de la Tarraconensis a Europa.

Celler Gritelles recupera la tradició d’elaborar vi en uns terrenys que tenen en els còdols, l’argila i la llicorella, l’essència de la mineralització; en els microclimes dels costers, la biodiversitat dels elements; i en l’aigua de la vall, l’aglutinadora fragància dels fruits del raïm.

Al Celler Gritelles produeixen vins de garnatxa, carinyena, macabeu i syrah, cercant l’equilibri sensorial perfecte que dóna la bioenginyeria de la natura. Al Celler Gritelles deixen que els vins evolucionin fins al punt a on els sentits troben l’harmonia del gaudi de la natura plena.

Celler Gritelles recupera l’essència del conreu de la vinya i la producció de vi dels ancestres del Priorat i aporta els nous coneixements moleculars per fer els millors vins dels nostres temps.

Adreça

C/ Les Bodegues, 3 baixos, 43360, Cornudella de Montsant

Telèfon

606 802 416

Articles Relacionats