Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca es

Trobada amb l’alcalde de Tarragona

DSC_0030.JPG

Trobada amb l’alcalde de Tarragona

23 febrer, 2012

El president de la DO Montsant, Jaume Doménech, s’ha entrevistat amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una trobada institucional que ha tingut lloc a l’ajuntament de la ciutat. Domènech ha reiterat la felicitació a Tarragona per haver estat designada seu dels Jocs del Mediterrani 2017, “una gran notícia per a la ciutat però també per a la resta de municipis i comarques de la província”.

El president de la DO Montsant, Jaume Doménech, s’ha entrevistat amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una trobada institucional que ha tingut lloc a l’ajuntament de la ciutat. Domènech ha reiterat la felicitació a Tarragona per haver estat designada seu dels Jocs del Mediterrani 2017, “una gran notícia per a la ciutat però també per a la resta de municipis i comarques de la província”. Així mateix, Josep Fèlix Ballesteros ha correspost felicitant la DO Montsant per la commemoració del seu 10è aniversari.  

A banda d’aquestes qüestions, en la trobada també s’ha parlat de la realització de possibles accions de promoció de la DO a la capital tarragonina, “col·laboracions que podrien ser beneficioses per a ambdues institucions”, ha afirmat Domènech.

L’encontre entre Jaume Domènech i Josep Fèlix Ballesteros s’ha tancat amb l’obsequi, per part del president de la DO, de la copa Riedel Montsant, una copa que la casa austríaca comercialitza a tot el món i que simbolitza la voluntat de projecció internacional de la DO Montsant. 

Articles Relacionats