Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca es

Tast en Ruta per Falset

T29_RLM3241BX.jpg

Tast en Ruta per Falset

16 juny, 2014

La DO Montsant organitza el proper dissabte 21 de juny, a les 11:30h, un tast que marida vins de cellers de Falset amb el patrimoni històric i cultural d’aquesta població.

La DO Montsant organitza el proper dissabte 21 de juny, a les 11:30h, un tast que marida vins de cellers de Falset amb el patrimoni històric i cultural d’aquesta població.

Aquesta activitat proposa un recorregut guiat per diverses localitzacions del municipi, com la plaça de la Quartera, el casc antic, el castell o el celler cooperatiu d’estil modernista, localitzacions en les que es donen a conèixer detalls del passat i d’alguns dels personatges que han escrit la història d’aquest poble del Priorat.

En cada una de les etapes d’aquest recorregut es tasta i comenta un vi d’un elaborador local, un vi que guarda algun tipus de vincle amb l’episodi històric que s’hi explica. Alhora, el tast d’aquests vins permet també acostar als assistents els trets més característics de la denominació d’origen. Els vins que es tastaran seran:

  • Laurona Blanc (Celler Laurona)
  • Trencaclosques (Celler Pascona)
  • Dido (Venus La Universal)
  • Masia Esplanes (Celler Capafons-Ossó)
  • Ètim Verema Tardana Blanc (Cooperativa Falset Marçà)

Amb aquest tast en ruta per Falset, la DO Montsant inicia un cicle de tastos pels municipis de l’àmbit de la DO, en els quals patrimoni i vins locals serviran per explicar la riquesa històrica i cultural d’aquest territori i l’arrelada tradició vitivinícola de la zona.

En el cas del tast per Falset del proper 21 de juny, a les 11:30h, el punt de partida serà l’Oficina de Turisme del Priorat (Plaça de la Quartera, 1. Falset). El preu de l’activitat és de 12€, en els que s’inclou l’obsequi d’una copa Riedel Montsant. És necessari fer reserva prèvia, donat que el nombre de places per prendre part de l’activitat és limitat. Les reserves cal fer-les a info@domontsant.com (indicant nom, nombre de places a reservar).

Articles Relacionats