Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca es

Més de 50 cellers Montsant i Priorat al Tast de Professionals

T29_RLM3144BX.jpg

Més de 50 cellers Montsant i Priorat al Tast de Professionals

22 abril, 2015

Una cinquantena de cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat prendran part del Tast de Professionals de la 20a Fira del Vi, tast que tindrà lloc al Castell del Vi de Falset el proper dilluns 4 de maig, de 10 a 14h.

Una cinquantena de cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat prendran part del Tast de Professionals de la 20a Fira del Vi, tast que tindrà lloc al Castell del Vi de Falset el proper dilluns 4 de maig, de 10 a 14h.

El Tast de Professionals és un espai de trobada entre els cellers de la comarca del Priorat i els diferents agents de sector vinícola, en una clara aposta per promoure els vins d’ambdues DO i refermar les bases d’acords comercials. Així doncs, el Tast de Professionals del proper 4 de maig servirà, entre altres, per presentar l’anyada 2013 a sommeliers, restauradors, distribuïdors, importadors i premsa especialitzada.

Els professionals que vulguin assistir al tast poden sol·licitar ja la seva acreditació a l’organització, enviant un correu electrònic a tastprofessionals@gmail.com indicant-hi el seu nom i empresa. Les places són limitades.

Enguany, el Tast de Professionals finalitzarà també amb una degustació gastronòmica a càrrec de restauradors de la comarca. En el transcurs d’aquesta degustació, cellers i professionals podran perllongar l’intercanvi d’impressions i experiències enmig d’un ambient distès. 

El Tast de Professionals és un dels actes que atorga valor afegit a la Fira del Vi de Falset. Complementa la mostra de vins que té lloc a peu de carrer durant el cap de setmana, adreçada a consumidor final i de caràcter més lúdic i popular.

Per tercer any, l’organització del Tast de Professionals va a càrrec de la DO Montsant i la DOQ Priorat, en una clara intenció de potenciar el vessant professional de la Fira. En l’edició de 2013, les DO de la comarca van agafar el relleu de l’ajuntament de Falset en la gestió d’aquest esdeveniment, tot i que el consistori es manté com a col·laborador en l’organització de l’acte i hi presta suport logístic.

Cellers participants

DO Montsant

Alfredo Arribas, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler Malondro, Celler Mas de les Vinyes, Celler Pascona, Celler Masroig, Celler Vendrell Rived, Celler Vermunver, Cellers Capafons-Ossó, Cellers Sant Rafel, Cooperativa Falset Marçà, Estones Vins, Josep Grau Viticultor, Celler de l’Era, Mas de l’Abundància, Venus La Universal, Portal del Montsant, Viñas del Montsant, Vinyes Domènech, La Cova del Vins, Terra Personas.

DOQ Priorat

Álvaro Palacios, Bodegas Mas Alta, Burgos Porta, Casa Gran del Siurana, Celler Cal Pla, Celler Heid & Marquès, Celler Joan Simó, Celler Sabaté, Celler Vall Llach, Cellers Capafons-Ossó, Cellers de Gratallops, Cellers d’Scala Dei, Cellers Tane, Clos de l’Obac, Clos Galena, Clos Mogador, Costers del Priorat, Ferrer Bobet, Gran Clos del Priorat, Gratavinum, L’Infernal, La Conreria d’Scala Dei, Marco Abella, Mas d’en Blei, Mas d’en Gil, Mas Martinet, Cims de Porrera, Les Cousins, Saó del Coster, Terroir al Límit, Trossos del Priorat, Vinícola del Priorat, Viticultors del Priorat, Portal del Priorat, Mas Blanc Pinord, Clos Figueras.

Articles Relacionats