Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca

LA DO MONTSANT SE SUMA UN ANY MÉS AL FESTIVAL TERRER PER CONTINUAR DONANT SUPORT A LA CULTURA

LA DO MONTSANT SE SUMA UN ANY MÉS AL FESTIVAL TERRER PER CONTINUAR DONANT SUPORT A LA CULTURA

19 agost, 2021

Aquest diumenge 22 d’agost arrenca la cinquena edició del Festival Terrer, una edició que serà més extensa de l’habitual, i que s’allargarà fins a la tardor.

El programa d’aquesta edició del Terrer combina diferents estils  musicals amb una proposta gastronòmica a base de tast de vins i olis que enriquiran l’experiència d’aquest festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat, apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.

I en aquest context de suport a la cultura i al territori, la Denominació d’Origen Montsant comptarà amb un escenari propi situat a Cornudella de Montsant, concretament al Mas de Sant Marcell.

 

Escenari DO Montsant

Les actuacions a l’escenari Montsant tindran lloc el pròxim dissabte 28 d’agost i aniran a càrrec d’Eva Fernández (19h) i Lucía Fumero (21h).

La saxofonista, cantant i compositora Eva Fernàndez proposarà un viatge sonor per alguns dels temes dels darrers anys, així com cançons del seu darrer disc, Yo pregunto. Un concert íntim i ple de matisos i elements identitaris de la seva música.

Per la seva banda, la pianista i cantant Lucía Fumero, que estrena projecte propi i disc, Universo Normal, oferirà la seva música arrelada al folklore i amb influencies de la música clàssica i el jazz. Una proposta musical original i plena de vitalitat i aire fresc.

 

Altres concerts amb vins Montsant

A més de l’escenari de la DO Montsant, diferents cellers Montsant maridaran un bon grapat de concerts d’aquesta cinquena edició del Terrer. Així, els vins del celler Cingles Blaus estaran presents dissabte 18 de setembre al Castell de Siurana per acompanyar el concert d’Alba Carmona.

Dissabte 16 d’octubre, a l’Ermita del Loreto d’UIldemolins, els vins de l’Agrícola d’Ulldemolins i del Celler Serra Major seran els encarregats de maridar l’actuació de Marala, mentre que el Celler Masroig acompanyarà l’actuació de Chicuelo a La Coopertiva, a La Torre de Fontaubella dissabte 23 d’octubre.

Ja al novembre, el dia 20, els vins de La Placeta acompanyaran el concert d’Enric Casasses & Don Simón y Telefunken a la Sala de Ball dels Guiamets. I per últim, el 4 de desembre a Capçanes, l’actuació de la Rondalla de Guardet & Sílvia Ampolla serà maridada amb els vins del Celler de Capçanes.

Articles Relacionats