Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca

LA DO MONTSANT SE SUMA AL 10è ANIVERSARI DE REUS VIU EL VI

LA DO MONTSANT SE SUMA AL 10è ANIVERSARI DE REUS VIU EL VI

31 maig, 2018

 

 

Aquest cap de setmana se celebra la 10a edició de la fira Reus Viu el Vi, el gran aparador dels vins que s’elaboren a la demarcació de la Cambra de Reus. Enguany, la Denominació d’Origen Montsant hi serà present a la fira amb un estand propi amb la intenció de donar suport a la fira al temps que reforça la marca pròpia dins el mercat català i, en especial, al Camp de Tarragona, una zona que, per proximitat, resulta fonamental per a la connexió de la DO Montsant amb el públic final.

 

A l’estand de la DO es podran tastar les referències de 16 dels cellers que la conformen, i conèixer més a fons la DO i els estudis en els quals es troba submergida, com ara l’estudi de zonificació o la caracterització de garnatxes i carinyenes del Montsant.

 

La fira, que un any més es trobarà ubicada a la plaça de la Llibertat, s’inaugura demà divendres a les 19h, i estarà oberta al públic durant tot el cap de setmana.

 

2 de juny, VIII Fira del Vi Solidari

 

Aquest cap de setmana se celebra també la VIII edició de la Fira del Vi Solidari, el projecte solidari que un grup de cellers de la DO Montsant va posar en marxa el 2011, unint les seves forces per elaborar una sèrie d’ampolles solidàries per recaptar fons que ajudin a avançar en l’estudi de teràpies personalitzades pels nens que pateixen càncer i que no han respost als tractaments estàndard.

 

La Denominació d’Origen Montsant torna a donar suport a aquesta iniciativa solidària per la qual, enguany, els cellers participants (Cellers Can Blau, Celler El Masroig, Celler Orto Vins, Coca i Fitó i Dit Celler) posaran a la venda 2.600 ampolles de vi solidari, que es podran adquirir a la fira per 10€ la unitat.

 

La fira, que se celebra el dissabte 2 de juny al Bancal de l’Alegno (El Masroig), s’inaugurarà a les 11:30h amb un acte institucional a la sala de plens de l’Ajuntament, que comptarà amb la participació de la doctora Noelia Salvador, investigadora en diagnòstic molecular i Glòria Garcia, responsable d’Infància de l’Obra Social, a més dels alcaldes de les comarques del Priorat, la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i la ciutat de Reus.

Falset, 31 de maig de 2018

 

 

cid:image001.png@01D2BE5D.D4545BE0

Conchi Roque

Comunicació i Premsa PCatS Comunicació

Tel. 93 419 42 48
comunicacio@pcats-comunicacio.com

 

pcats.cat

Consell de Cent, 428, entresòl 2a – 08013 Barcelona

Resultat d'imatges de facebook logo

 

Aquest correu i els seus arxius adjunts són privats i confidencials i van dirigits exclusivament al seu destinatari. Si rep
aquest correu sense ésser el destinatari, li preguem l'elimini i ho faci saber a l'emissor. La difusió per qualsevol mitjà del
contingut d'aquest correu podria ser sancionada segons preveu la nostra llei.
Este correo y sus archivos asociados son privados y confidenciales y va dirigido exclusivamente a su destinatario. Si
recibe este correo sin ser el destinatario del mismo, le rogamos proceda a su eliminación y lo ponga en conocimiento
del emisor. La difusión por cualquier medio del contenido de este correo podría ser sancionada conforme a lo previsto en nuestras leyes.

Articles Relacionats