Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca es

LA DO MONTSANT ORGANITZA LA DARRERA MISSIÓ INVERSA DE LA TEMPORADA AMB UN GRUP DE PRESCRIPTORS XINESOS

LA DO MONTSANT ORGANITZA LA DARRERA MISSIÓ INVERSA DE LA TEMPORADA AMB UN GRUP DE PRESCRIPTORS XINESOS

2 juliol, 2019

Avui arrenca la darrera missió inversa d’aquesta temporada per a la Denominació d’Origen Montsant. En aquesta ocasió, l’expedició està formada per un grup de prescriptors i alguns importadors de la Xina, que visiten la comarca per conèixer de prop els seus vins.

Amb aquesta nova missió inversa, la DO Montsant busca establir amb la Xina una relació de continuïtat similar a la que es va iniciar el passat 2018 amb la Napa Valley Wine Academy, i gràcies a la qual la DO Montsant compta amb un grup de 6 ambaixadors als Estats Units amb coneixements específics sobre la DO i una bona base per portar a terme diferents activitats formatives que ajudin a assentar les bases per a un coneixement més exhaustiu de la DO Montsant. Ara, la DO Montsant busca aproximar-se al sector xinés de la mà d’aquests prescriptors i dotar-los dels coneixements necessaris perquè puguin ser ambaixadors de la DO Montsant al seu país.

L’agenda del grup arrenca aquest mateix vespre amb un sopar de benvinguda amb seminari i tast introductoris sobre la DO i les seves varietats més representatives: les garnatxes i carinyenes. Demà al matí el grup visitarà el VITEC, on podrà posar en pràctica els coneixements adquirits en un tast de zonificació.

A partir de la tarda i fins divendres, l’agenda es concentrarà en visitar el territori per conèixer de primera mà la diversitat paisatgística i cultural de la comarca, així com alguns dels cellers que conformen la DO Montsant per aprofundir una mica més en el seu coneixement i visió global de la DO.

Articles Relacionats