Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca

LA DO MONTSANT MOSTRA ELS SEUS VINS A BARCELONA

LA DO MONTSANT MOSTRA ELS SEUS VINS A BARCELONA

4 març, 2019

Aquest dilluns 4 de març, la Denominació d’Origen Montsant torna a presentar els seus vins a Barcelona en un showroom que se celebra a la Casa Llotja de Mar (Pg. Isabel II, 2 – Pla de Palau) de 16:30h a 20:30h.

Es tracta d’una jornada destinada al públic professional de la restauració i l’hostaleria de la capital catalana i rodalies on participen 41 cellers de la DO Montsant i on es podran tastar més de 200 referències d’aquests cellers: Acústic Celler, Agrícola d’Ulldemolins, Alfredo Arribas, Capafons-Ossó, Celler Anguera Domènech, Celler Cairats, Celler Cal Bessó, Celler Cedó Anguera, Celler Comunica, Celler Cooperatiu Conudella de Montsant, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Laurona, Celler Mas de l’Abundància, Celler Mas de les Vinyes, Celler Masroig, Celler Noguerals, Celler Pascona, Celler Serra Major, Celler Vendrell Rived, Celler Vermunver, Cellers Can Blau, Cellers Joan d’Anguera, Cellers Sant Rafel, Cellers Unió, Cingles Blaus, Coca i Fitó, Cooperativa Falset Marçà, El Vi dels 20, Estones Vins, Josep Grau Viticultor, Orto Vins, Portal del Montsant, Ronadelles – Cap de Ruc, Serra & Barceló, Sileo, Sindicat La Figuera, Venus La Universal, Vinyes Compte, Vinyes d’En Gabriel i Vinyes Domènech.

La jornada estarà presidida per Pilar Just, presidenta de la Denominació d’Origen Montsant, i Salvador Puig, director de l’INCAVI. Durant la tarda es portaran a terme dos tastos dirigits centrats en els estudis de zonificació en què es troba immersa la DO i on els participats podran apreciar les diferències existents entre les Garnatxes i les Carinyenes de les 6 zones en què es divideix la DO Montsant.

Als dos tastos es presentaran 8 vins de microvinificacions, 4 de Garnatxa negra i 4 de Carinyena, de diferents viticultors de la DO Montsant, i estaran conduïts per Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, i Sergi De Lamo, Director General del VITEC (Parc Tecnològic del Vi de Falset), amb qui la DO Montsant hi treballa conjuntament en els estudis de zonificació.

Articles Relacionats