Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca

LA DO MONTSANT ENCETA UNA NOVA CAMPANYA AUDIOVISUAL ANCORADA EN ELS SEUS VALORS

LA DO MONTSANT ENCETA UNA NOVA CAMPANYA AUDIOVISUAL ANCORADA EN ELS SEUS VALORS

20 abril, 2020

La Denominació d’Origen Montsant estrena avui una nova campanya audiovisual centrada en els valors intrínsecs de la DO.  Es tracta d’una sèrie de vídeos on es busca reforçar la imatge de la DO Montsant a través dels elements que la defineixen: paisatge, sostenibilitat, conservació, professionalització, sentiment, equip…

Cada un dels vídeos intentarà ser el reflex d’un d’aquests valors, mantenint-se sempre fidel al missatge unitari i de responsabilitat que prima aquests dies: queda’t a casa. En aquest sentit, la DO Montsant ha actualitzat també el seu logo per tal d’ajustar-lo al moment actual que vivim com a societat.

En aquest primer vídeo el focus s’ha posat en un dels valors fonamentals de la DO Montsant: el seu paisatge, un patrimoni de riquesa incalculable que opta fins i tot a ser catalogat com a Patrimoni Mundial de la UNESCO.

L’objectiu d’aquesta nova proposta de la DO Montsant és situar-se al costat del consumidor, identificar-se amb les seves necessitats i inquietats, però no des del punt de vista comercial sinó emocional i empàtic, mitjançant una actitud positiva i amb la vista posada en el futur però sense deixar de banda el que avui continua sent fonamental i que passa per mantenir una actitud social responsable.

 

Mesures amb la vista posada en el futur

Des de la DO Montsant es treballa intensament també aquests dies per minimitzar el màxim possible l’impacte de la crisi de la COVID-19 sobre els seus cellers i viticultors. En aquest sentit, i més enllà de les mesures amb les quals es treballa en col·laboració amb els sectors socioeconòmics de la comarca, des de la DO Montsant es fa una crida al consumidor perquè aposti pels productes de proximitat, facilitant des de la seva pàgina web les diferents opcions que ofereixen els cellers aquests dies de cara a poder adquirir els seus productes.

Amb l’aposta pels productes de proximitat, el consumidor ajudar a reactivar l’economia local en un moment clau per a la supervivència amb garanties d’un sector com el vinícola que, a la zona de la DO Montsant, té un pes molt important.

Articles Relacionats