Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca es

4 Tasts Montsant per la Fira del Vi

foto-41.JPG

4 Tasts Montsant per la Fira del Vi

22 abril, 2014

En el marc de la 19a Fira del Vi, els dies 3 i 4 de maig, la DO Montsant organitza quatre tastos guiats amb l’objectiu d’acostar els trets més característics que defineixen la denominació d’origen.

En el marc de la 19a Fira del Vi, els dies 3 i 4 de maig, la DO Montsant organitza quatre tastos guiats amb l’objectiu d’acostar els trets més característics que defineixen la denominació d’origen.

D’una banda, el dissabte 3 i el diumenge 4, a les 12:30h, es proposa als assistents la participació a “Endevina el Vi”, un tast que, a mode de joc, els repta a identificar els vins que tastaran. Prèviament, un enòleg els haurà exposat les particularitats de cada tipus de vi, qualitats que els distingeixen i que seran d’utilitat als assistents per reconèixer cada vi.

D’altra banda, el dissabte 3, a les 18:30h, es durà a terme un “Tast de vins blancs”. Tot i que aquests vins representen una petita proporció del total de vins elaborats a la DO Montsant, també és cert que se n’elaboren nombroses referències i que aquestes presenten característiques pròpies en funció de les varietats emprades, les condicions climàtiques i els sòls de cada zona, el procés d’elaboració… (Nota: Només podran assistir al tast les persones que adquireixin la copa que es ven a l’estand d’informació de la Fira del Vi, donat que la DO Montsant no aportarà copa per a aquest.)

Finalment, diumenge 4, a les 18:00h, hi ha programat un “Tast de vins DO Montsant”, que proposa un recorregut per la denominació d’origen de la mà de d’un vi blanc, dos negres i un generós. (Nota: Només podran assistir al tast les persones que adquireixin la copa que es ven a l’estand d’informació de la Fira del Vi, donat que la DO Montsant no aportarà copa per a aquest.)

Els tastos es duran a terme a la carpa de tast que s’ubicarà a la Fira del Vi, al carrer Miquel Barceló de Falset. Per participar-hi (hi ha 25 places disponibles per a cada tast), els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça info@domontsant.com abans de l’1 de maig, indicant el seu nom i el dia i hora del tast al que voldrien assistir. El preu del tast és de 5 euros per persona, que es cobraran en el moment d’accedir a la carpa de tast.

Articles Relacionats