Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca en es

Celler Cairats

Home / Cellers / Celler Cairats

Celler Cairats

Després de més de deu anys de recerca en diferents àrees de producció de vi amb Denominacions d’Origen, l’any 2010 els responsables del Celler Cairats es van instal·lar a Montsant, on van trobar el que buscaven: vinyes velles de varietats autòctones i un meravellós celler construït l’any 1900.
Van iniciar aquest projecte amb la finalitat de realitzar una acurada producció de vins de qualitat, posant èmfasi en el fet que la qualitat tingui prioritat sobre la quantitat. Per a això es van enfrontar a la recuperació de vinyes velles incorporant pràctiques vitivinícoles que busquen l’equilibri de la planta i el respecte pel medi ambient (totes les vinyes estan certificades com a agricultura ecològica pel CCPAE).
Incorporen les tecnologies més avançades al celler per a la vinificació de vins que expressin la personalitat del territori i les varietats autòctones.

El Celler Cairats és un projecte familiar en què volien recuperar una forma de vida, que va ser la dels nostres avis, amb una visió que combina tradició amb tecnologia i projecció internacional. Tracten d’escapar dels estàndards del mercat i les modes canviants, i s’han centrat en una visió a llarg termini per recuperar l’essència d’un territori amb una tradició vinícola mil·lenària. Han optat per vins molt cuidats i honestos, fets de manera artesanal. Vins amb ànima.

Adreça

Era, 4-16, 43746, Darmós

Telèfon

685194745

Articles Relacionats