Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacidad
ca es

Jaume Domènech, reelegido presidente de la DO Montsant

Jaume Domenech pres.jpg

Jaume Domènech, reelegido presidente de la DO Montsant

4 julio, 2011

Jaume Doménech Jordà repetirá al frente del Consejo Regulador de la DO Montsant. Domènech, que es presidente de la DO desde su creación en 2001, fue elegido por la totalidad de los vocales del Consejo, a quienes agradeció "su voto de confianza".

Jaume Doménech Jordà repetirà al capdavant del Consell Regulador de la DO Montsant. Domènech, que és president de la DO des de la seva creació l’any 2001, va ser escollit per la totalitat dels vocals del Consell, als qui va agrair “el seu vot de confiança”.


Jaume Domènech afirma que “la DO, com tot el sector, afronta anys difícils”. No obstant, assegura que “això no ens ha de fer defallir ni perdre les ganes. Cal que hi posem més constància i il·lusió que mai”. Per a Domènech, “l’objectiu és, amb la premissa de la qualitat, seguir treballant en els mercats exteriors, però també millorar la presència en el mercat català”. Afegeix que des del Consell Regulador “seguirem posant èmfasi en treballar pel bé del sector i la DO Montsant”.

El Consell Regulador de la DO Montsant l’integren Jaume Domènech Jordà, Francesc Colom Perpinyà, Carles Cedó Vallès, Francesc Blanch Malet, Manuel Roca Salamó, Joan Asens Masdeu, Xavi Cedó Penna, Pilar Just Trilles, Jesus del Río Mateu i Jaume Giral Barrufet.  A aquests 10 vocals s’hi sumen Joan Queralt (DAR), i Xoan Elorduy (INCAVI).

Artículos Relacionados