Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca en es

Estones – Vins de Mas Sersal

Home / Cellers / Estones – Vins de Mas Sersal

Estones – Vins de Mas Sersal

El celler Estones – Vins de Mas Sersal nasqué l’any 2008 gràcies a l’impuls de dues persones apassionades i vinculades al món del vi, un sumiller i un enòleg, el Sergi Montalà i el Salvi Moliner, amb un objectiu bàsic: elaborar vins de qualitat de forma continuada, sostenible i respectuosa amb el medi.

Avui, l’objectiu renovat del celler és fer-ho cada dia millor i reforçar el compromís amb la Denominació d’Origen Montsant, una DO identificada plenament amb una gent que viu i treballa en una comarca de llarga tradició vitivinícola: el Priorat.

Amb voluntat de fer bons vins, únics, originals i amb segell propi, elaborats amb les varietats més representatives de la comarca, especialment les garnatxes i carinyenes, sense renunciar a donar als vins aquell toc de modernitat que demanden uns consumidors que coneixen la diversitat i la riquesa dels vins que es fan a casa nostra i arreu.

Tradició i modernitat, un binomi que lluny de contradir-se, suma i genera les sinergies necessàries que fan possible elaborar bons vins. De vinyes pròpies i d’altres conreades per gent compromesa amb la terra, obtenen raïms de primera qualitat, matèria primera imprescindible, que junt amb les eines més avançades  per a la vinificació, permeten obtenir uns vins cada dia més acceptats i reconeguts pels clients.

Adreça

Polígon Industrial Sort dels Capellans – Nau Bahaus, núm. 14, 43730, Falset

Telèfon

666415735

Articles Relacionats