© 2020, DO Montsant | Privacy
ca en es
Uncategorized

General conditions

Tractament de les dades personals
Amb l’enviament de les seves dades personals mitjançant el formulari de compra, vostè autoritza de forma explicita a CONSELL REGULADOR DENOMINACIÓ D’ORÍGEN MONTSANT (Responsable del Tractament) a fer-ne un ús exclusivament comercial i informatiu. Les seves dades quedaran depositades en un fitxer propietat d’aquesta empresa durant el temps necessari per a gestionar les tasques relacionades.

Li comuniquem que les seves dades poden ser cedides a empreses col·laboradores que gestionin l’enviament i cobrament dels productes adquirits. Aquestes tindran la funció d’Encarregades del Tractament i compleixen amb totes les mesures de seguretat que exigeix la legislació vigent. El Consell Regulador de la DO Montsant informa que la gestió de la botiga on line, tant pel que fa als cobraments de les comandes com a la seva gestió, està delegada a l’empresa Triangle de Tast S.L (Adreça: C. Miquel Barceló 11. 43730 Falset / NIF: B43829647 / Tel. 977 830 304).

A l’empara de la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i Garantia dels drets Digitals (LOPDGDD) i del Reglament General del Parlament Europeu i del Consell de 26 d’abril de 2016 (UE 2016/679, articles 15 a 22, en referència a la informació aportada, vostè pot exercir els seus drets a l’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat, dirigint-se per escrit a les nostres oficines a 43730-Falset (Tarragona) Plaça Quartera, núm. 6, aportant una fotocopia del seu DNI (o document d’identitat equivalent) a fi de poder acreditar la seva titularitat.

Si considera que els seus drets han sigut vulnerats, o que el tractament de les seves dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de control corresponent.

 

Mètodes de pagament
La botiga on line de la DO Montsant admet dos mètodes de pagament:

 

Pagament amb targeta de crèdit
Pots efectuar la teva compra pagant amb la teva targeta VISA o MASTERCARD. El procés de pagament es realitza amb total seguretat a través d’una passarel·la de pagament.

 

Pagament per transferència bancària
Si ho prefereixes, pots pagar per transferència bancària. Únicament has de fer l’ingrés corresponent a la teva comanda al compte corrent que et facilitarem durant el procés de compra. Caldrà que indiquis el teu número de comanda al “Concepte” de la transferència. En el cas de les compres per transferència, les comandes es processen un cop hem validat el teu ingrés.

 

Les dades per a poder fer la transferència bancària són:

Titular: Triangle de Tast
Entitat: Banc Sabadell
Número de compte: ES76 0081 5148 3800 0113 9414

 

En tots els casos, els pagaments a la botiga on line de la DO Montsant són totalment segurs.

 

Enviaments a domicili
L’enviament de la comanda es realitza a l’adreça indicada pel client durant el procés de compra. És recomanable indicar l’adreça on se serà localitzable de dilluns a divendres.

 

Terminis de lliurament de la comanda
Les comandes únicament es lliuren de dilluns a divendres, exceptuant festius. El termini de lliurament de la comanda és de 48 hores màxim.

 

Preus d’enviament a Espanya (penínsular) i Balears
El preu d’enviament es calcula automàticament durant el procés de compra. Els preus d’enviament es detallen en el quadre adjunt.

  • Espanya (Península) Zona 2. Castelló, València, Saragossa.
  • Espanya (Península) Zona 3. Alacant, Albacete, Múrcia, Navarra, La Rioja, Burgos, Àlaba, Biscaia, Guipúscoa
  • Espanya (Península) Zona 4. Cantàbria, Palència, Valladolid, Sòria, Segòvia, Àvila, Madrid, Guadalajara, Terol, Osca, Conca, Ciutat Reial, Toledo
  • Espanya (Península) Zona 5. La Corunya, Pontevedra, Lugo, Astúries, Orense, Lleó, Zamora, Salamanca, Càceres, Badajoz, Còrdova, Sevilla, Jaén, Màlaga, Granada, Almeria
  • Si voleu consultar el preu dels enviaments a les Illes Canàries i fora d’Espanya, o teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres als telèfons 619 791 053 / 977 831 835​.

 

Empresa d’enviament
L’enviament de comandes es fa a través de l’empresa Integra2.

 

Resolució d’incidències
Si no ets a l’adreça indicada en el moment de lliurar la comanda
En aquest cas, el repartidor deixarà una nota a l’adreça indicada per tal que et puguis posar en contacte amb l’empresa de transport i puguis concertar el moment de l’entrega de la teva comanda.

 

Si per algun motiu no disposem d’algun dels productes que has adquirit

  • T’informem i et retornem el diners per l’import d’aquest producte.
  • T’informem i et proposem algun altre producte que creiem encaixarà amb els teus gustos. Portem més de 20 anys recomanant vins, caves, xampanys i licors als nostres establiments de Falset. Serà un plaer aconsellar-te.

 

Si la comanda presenta alguna anomalía
Si quan reps la comanda observes qualsevol anomalia (la caixa no està en bones condicions, està mullada, fa olor de vi, licor…) no l’acceptis. Fes constar el motiu pel qual no reculls la comanda al repartidor perquè ens ho notifiqui. Ens posarem en contacte amb tu per resoldre la incidència amb la màxima brevetat possible.

 

Política de cancel·lació i devolució
Pots cancel·lar la teva comanda sempre que no s’hagi notificat per correu el seu enviament. Per fer-ho pots adreçar-te al telèfon 977 830 304 o al correu botiga@domontsant.com.
Pel que fa a les devolucions, si hi ha hagut qualsevol error en la comanda, pots sol·licitar la devolució al telèfon 977 830 304 o al correu botiga@domontsant.com. El transport de la devolució no tindrà cap càrrec i podràs sol·licitar que t’abonem l’import del que hagis retornat o que t’ho canviem per altres productes pel mateix valor.

 

Per a qualsevol fet no contemplat en aquesta pàgina de Condicions de compra, posa’t en contacte amb nosaltres per tal que puguem resoldre’l. Serà un plaer atendre la teva consulta.