© 2020, DO Montsant | Privacy
ca en es
Uncategorized

Eixos de treball

Control

La DO Montsant posa tots els seus esforços en garantir la traçabilitat i la qualitat del producte. Això passa per mantenir el control de la procedència del raïm durant la verema i per controlar els punts de venda del producte etiquetat com a DO Montsant.

Promoció

Al llarg dels darrers anys, la DO Montsant ha dedicat una part important dels seus esforços als principals mercats exteriors, tant amb accions en el punt de destí com amb diferents missions inverses. Sempre sense descuidar el mercat català, tan important per a la DO Montsant pel contacte directe amb el consumidor.

Coneixement

La DO Montsant es troba immersa en dos grans projectes: LIFE Priorat-Montsant i PECT Priorat. D’aquesta manera, amb recursos propis i aliens, es treballa per conèixer els beneficis de les pràctiques sostenibles, tant al camp com al celler, i per tenir un coneixement en profunditat de les 1.860 ha que integren la DO. La voluntat és adquirir tot aquest coneixement per després transmetre’l a tots els que formen part de la DO Montsant.