Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca en es

Celler Ronadelles – Cap de Ruc

Home / Cellers / Celler Ronadelles – Cap de Ruc

Celler Ronadelles – Cap de Ruc

Els fundadors de Ronadelles van iniciar l’any 2002 un projecte il·lusionant amb un objectiu: elaborar vins biodinàmics que reflecteixin la subtilesa i el caràcter d’una terra.

Aquest somni, que roman intacte avui dia, comença en forma d’un petit celler familiar dedicat a la creació de vins amb identitat pròpia basats en el respecte, la sostenibilitat i el saber de les generacions passades. Avui dia, i gràcies al seu equip de treball, són capaços d’aplicar els coneixements de les tècniques actuals, cercant sempre la millor qualitat.

Jaume Giral és el fundador i ànima d’aquest projecte i es confessa un amant de l’autenticitat i un enamorat del Priorat. A Ronadelles gaudeixen de les coses més senzilles i a la vegada amplien horitzons cada cop que viatgen pel món. Volen apropar la màgia i la cultura del vi a les persones, encara que això de vegades suposi arriscar.

La història de Ronadelles és una història d’èxits que no han arribat per casualitat. En els moments crucials, l’aposta per l’originalitat, el tot o res, han estat les seves guies a seguir. Han aconseguit trencar amb allò “establert” anant de mà de la tradició, i estan orgullosos de dir que avui en dia són referents i creadors d’una cultura del vi més informal, innovadora i propera, de la mà de la qualitat, la imaginació i l’actitud.

Adreça

Finca La Plana, s/n, 43360, Cornudella de Montsant

Telèfon

977 82 11 04

Articles Relacionats