Scroll to top
© 2020, DO Montsant | Privacitat
ca en es

Celler Malondro

Home / Cellers / Celler Malondro

Celler Malondro

Celler Malondro és fruit d’un somni il·lusionant transmès al llarg de tres generacions, d’avi a fills i de pare a nets.

Cada ampolla del seu vi és el resultat de la recerca contínua dels millors productes de la terra, recolzada sempre en l’experiència i la saviesa de diverses generacions de tradició familiar, i en continua formació en les darreres tecnologies industrials del món vitivinícola.

Les seves vinyes es tracten des d’un punt de vista ecològic, donant continuïtat a la coberta vegetal per fomentar l’equilibri entre la planta i la terra, respectant la fauna i flora locals.

El seu objectiu és el seu repte: oferir cada anyada uns vins excel·lents, que reflecteixin les variacions pròpies de cada collita, mantenint un estil i una personalitat pròpia.

Des del celler garanteixen un meticulós procés d’elaboració i criança per oferir uns vins excepcionals, distingint cada terroir específic.

Els seus vins provenen majoritàriament de quatre varietats de raïm, on la garnatxa i la carinyena conformen la base principal, oferint una estructura, profunditat de color i aromes de fruites i herbes balsàmiques característiques.

El macabeu afegeix unes aromes i una estructura molt peculiar al seu vi blanc, mentre que la garnatxa roja, autòctona de la zona, de pell rosada, limitada coloració i força acidesa, l’equilibra força bé amb el grau alcohòlic, donant frescor, mineralitat i aportant records d’aromes de fruites exòtiques.

Adreça

Miranda, 27, 43360, Cornudella de Montsant

Telèfon

977 82 14 51

Articles Relacionats